Туристична або гостьова віза в США

віза в сполучені штати америкиВи хочете відвідати США і не знаєте як отримати візу? Наша туристична фірма, надасть послуги з оформлення візи в США (заповнення реєстраційної анкети, запис на співбесіду на будь-яку цікаву Вас дату, ваучери на готель та авіапереліт). Ви можете самостійно пройти всі етапи реєстрації, для отримання візи в США, або довірити це відповідальне завдання професіоналам для уникнення помилок в результаті яких можна отримати відмову.

Послуги візової підтримки в США

При зверненні до нас Ви отримаєте наступні послуги:

— Запис на співбесіду на зручну для Вас дату
— Складання графіка збору документів
— Консультація по пакету документів (кожен випадок індивідуальний, тому наші співробітники підбирають оптимальний пакет документів конкретно для кожного туриста)
— Заповнення всіх необхідних анкет і форм
— Ваучери на поселення в готель та авіапереліт
— Оплата консульського внеску
— ІНДИВІДУАЛЬНЕ ПРЕ-ІНТЕРВ’Ю перед посольством.
На даному інтерв’ю з Вами будуть обумовлені не тільки технічні моменти, а також психологічні, включаючи форму одягу і те, як себе вести на співбесіді.
Увагу психологічним моментам ми приділяємо не даремно, так як саме те, наскільки добре психологічно буде підготовлений турист може кардинально вплинути на результат співбесіди.
— ІНДИВІДУАЛЬНИЙ СУПРОВІД В ДЕНЬ СПІВБЕСІДИ (по домовленості)
Наш співробітник буде очікувати Вас біля входу в посольство, де він здійснить психологічну та технічну підтримку, перевірить наявність Вас в списках, при необхідності допоможе впорядкувати документи.

Увага! У нас Ви отримаєте професійну допомогу на кожному етапі.

Чому варто звернутися саме до нас?

  • Розумна ціни
  • Багаторічний досвід
  • Зручне розташування
  • Оперативність
  • Обізнаність
  • Націлені на результат

Вартість візових послуг

 

Вартість наших послуг всього від 800 грн.

Також, якщо Ви хочете все робити самостійно але сумніваєтеся у правильності заповнення анкети, маєте питання стосовно візи, проходження співбесіди, можете замовити індивідуальну консультацію де можна отримати відповіді на всі питання. Важливо зазначити, що нема точних критеріїв або списку, на основі якого можна с впевненістю гарантувати відмову або погодження візи. Всі рекомендації сформовані на основі великого досвіду роботи, вивчення великої кількості інформації, опитуванні людей які подавали заявку на отримання візи.

Рекомендований перелік документів для оформлення візи в США

Надання повного списку документів не є обов’язковим. На консультації ми детально пояснюємо, які документи і навіщо необхідно надавати для отримання туристичної або гостьової візи в США.

  1. Закордонний паспорт, дійсний принаймні ще 6 місяців з передбачуваної дати виїзду з території США.
  2. Фотографію 5X5 в електронному вигляді (Не сканований варіант, а електронний варіант оригіналу!)
  3. Візитну картку
  4. Відповіді на запитання американської анкети
  5. Довідку з роботи на фірмовому бланку з підписом і печаткою із зазначенням середньомісячного доходу, стажу роботи, посади.
  6. Український паспорт 
  7. Рекламні проспекти підприємства на якому Ви працюєте, лист з коротким описом діяльності Вашого підприємства, рік створення та ін. Якщо Ви є засновником, співзасновником підприємства — установчі документи, свідоцтво про реєстрацію, ліцензія, рахунки та інші матеріали, що підтверджують міцне економічне становище Вашого підприємства
  8. Документи про наявність власності: довідка про приватизацію квартири, договір купівлі-продажу квартири, дарчі, наявність земельної ділянки, дачі, гаража;
  9. Технічні паспорти автомашин, генеральні довіреності на а / м та ін.
  10. Свідоцтва про шлюб / розлучення і народження дітей.
  11. Нотаріально завірена довіреність на виїзд дитини
  12. Копія кредитної картки та довідка з банку про наявність у Вас банківського рахунку, що підтверджує Вашу фінансову спроможність
  13. Якщо Ви виїжджали раніше за кордон, то старий закордонний паспорт, за яким Ви виїжджали, з візами європейських країн або інші матеріали, що підтверджують Ваше перебування за кордоном або його ксерокопія
  14. Гарантійний лист підприємства або платіжне доручення в тому випадку, якщо підприємство оплачує поїздку своєму співробітникові
  15. Справку від підприємства про отримання премії (квартальної або за підсумками року)
  16. Трудова книжка
  17. Будь-які інші документи на Ваш розсуд, що підтверджують вищесказане
  18. Для бізнес поїздок, до перерахованого вище Вам необхідно надати запрошення Вашого партнера, контракти з ним чи інші документи на Ваш розсуд.

Вимоги до фото:

  • Розмір фото 5х5 см
  • Фон повинен бути білим
  • Фото повинно бути зроблено не пізніше 6 місяців до дати співбесіди
  • Вуха і лоб мають бути відкриті
  • Особа повинна займати 50% площі фото
  • Фото повинні бути якісними

Всі ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНО МАТИ ПРИ СОБІ В В ОРИГІНАЛІ.

У Вас ще залишились питання?

Телефонуйте:

☎(068) 521 57 57
☎(063) 521 57 57
☎(066) 521 57 57

Чекаємо на Вас у офісі на проспекті Чорновола 43а, офіс 310.