ЗАКАРПАТТЯ В ЦВІТІ САКУРИ

Весняне пробудження природи, цвітіння сакур, карпатські краєвиди, замки, термальні води та гостинні люди

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати. Палац Шенборна (екскурсія) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в угорських садибах сільського туризму, поселення о 21:30).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія і обід) – Невицьке (огляд замку) – Львів (повернення о 22:30).

У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних обєктах, страхування на час подорожі.

Додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні обєкти, харчування, дегустація вина.

Вартість вхідних квитків:

— територія замку Шенборна (загальний – 8 грн., учні – 6 грн.),
— Мукачівський замок (загальний і студентський – 10 грн., учні – 5 грн.),
— термальний басейн в Берегово (загальний – 60 грн./год., діти дошкільного віку – 30 грн./год.),
— дегустація вин (40 грн./особа, екскурсія без споживання вина 20 грн./особа),
— Ужгородський замок (загальний — 20 грн., студентський – 10 грн., дитячий – 5 грн.).

Проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на поверсі. Поселення згідно Ваших побажань. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX.

Харчування:

Сніданок у 1-й день — можна поснідати вдома або взяти канапки з собою, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.

Обід в 1-й день – відбувається у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше “Підбивані лопатки”, на друге торгоня з шишками в грибному соусі, компот з чорниць (яфен), хліб. Вартість 45 грн./особа.

Вечеря у 1-й день — відбувається в садибах сільського туризму після поселення та складається з страв угорської національної кухні, вечеря надзвичайно ситна і смачна, господині готують зі своїх натуральних продуктівю Пропоноване меню: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палина, компотю Вартість 40 грн/особа.

Сніданок у 2-й день — відбувається в садибах сільського туризму, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (подібне до оладі), масло, хліб, кава/чай. Вартість 25 грн/особа.

Обід в 2-й день – відбувається в ресторані міста Ужгорода й складатиметься з найкращих страв закарпатської кухні.

Ціна туру — 345 грн. (вартість може змінюватися)

 

Хочете замовити тур або уточнити вартість або взнати найближчу дату виїзду? Скористайтесь сторінкою КОНТАКТИ або лише заповініть форму:

Ваш номер телефону