Віза в Канаду, послуги візової підтримки  у Львові

Візова підтримка в Канаду у ЛьовіШановні клієнти!
Нижче Ви зможете ознайомитися з умовами візової підтримки в посольство Канади.

Наша компанія здійснює візову підтримку як під туристичний пакет, так і під гостьове запрошення, круїзи і т.п.

У вартість візи в Канаду входить:

  • Консультація по пакету документів (кожен випадок індивідуальний, тому наші співробітники підбирають оптимальний пакет документів конкретно для кожного туриста)
  • Заповнення всіх необхідних анкет і форм
  • Купівля консульського внеску
  • Подачу та забирання документів
  • Перевірка запрошуючих документів.
  • При необхідності бронювання готелю та перельоту

Вартість візової підтримки без туру складає — 500 200 $
Вартість візової підтримки без туру для дітей до 16 років — 400 150 $

Крім цього, всі туристи оплачувати послуги консульства:

  • Консульський внесок — 100 CAD / за курсом консульства.
  • Візовий збір — 338 грн / чол





Телефонуйте!

(098) 71 22 788 | (063) 01 85 546 | (050) 80 58 024

Або залиште свій номер телефону у формі нижще.

Ваш номер телефону:

СПИСОК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ТУРИСТИЧНОЇ ВІЗИ В КАНАДУ

1. Закордонний паспорт (термін дії повинен спливати не менше ніж через шість місяців після дати планованого повернення в Україну).
2. Копія другого діючого закордонного паспорта (оригінал надається при подачі і відразу повертається заявникові).
3. Копія попередніх закордонних паспортів.
4. Копія українського паспорта.
5. Два кольорових фото 3,5 * 4,5 на білому фоні, 80% обличчя.
6. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення.
7. Копія свідоцтв про народження неповнолітніх дітей (навіть у тому випадку, якщо діти не їдуть).
8. Копії документів на рухоме і нерухоме майно (квартира, машина, дача, гараж, ділянка землі, депозитні рахунки).
9. Довідка з місця роботи, в якій обов’язково повинні бути вказані такі пункти: посада, початок роботи в компанії, розшифровка зарплати за останні шість місяців, фраза про збереження робочого місця і зарплати на період поїздки до Великобританії.
10. Довідка з банку про наявність поточного рахунку із залишком, а також виписка про рух по рахунку за останні шість місяців (можна надати декілька рахунків або залишок по одному рахунку, а рух по інших рахунках).

Якщо заявник є приватним підприємцем:

11. Копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця.
12. Копія декларації про доходи за останні шість місяців.
13. Довідка з податкової адміністрації про прибуток за останні шість місяців (рекомендовано).

Якщо заявник є власником компанії:

14. Копія свідоцтва про реєстрацію компанії.
15. Копія статуту компанії.
16. Довідка про одержуваного прибутку від діяльності компанії.

Якщо заявник тимчасово не працює:

17. Нотаріально завірена заява від спонсора.
18. Повний пакет документів, як на заявника (копія закордонного паспорта, робота, банк, майно, а також документи, що підтверджують ступінь споріднення між заявником та спонсором).

Якщо заявник є студентом:

19. Копія студентського.
20. Довідка з навчального закладу із зазначенням місця навчання, факультету, типу навчання з обов’язковим зазначенням, що навчальний заклад не заперечує проти відсутності студента в дати поїздки до Великобританії.

Якщо заявник є пенсіонером:

21. Копія пенсійного посвідчення.
22. Довідка про пенсію за останні шість місяців.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !!!

23. Документи повинні супроводжуватися перекладами на англійську мову.
24. Для отримання візи має бути 1 чистий аркуш в паспорті (Не сторінка і не розворот).
25. Документи здаються особисто, тому заявник повинен здати біометричні дані (відбитки пальців і фото).
26. Середній термін розгляду документів складається п’ятнадцять робочих днів.
27. Отримати паспорт у Візовому центрі може наш представник за наявності доручення, яку видають при подачі документів.





Телефонуйте!

(098) 71 22 788 | (063) 01 85 546 | (050) 80 58 024

Або залиште свій номер телефону у формі нижще.

Ваш номер телефону: