Туристична або гостьова віза в США

віза в сполучені штати америкиВи хочете відвідати США і не знаєте як отримати візу? Наша туристична фірма, надасть послуги з оформлення візи в США (заповнення реєстраційної анкети, запис на співбесіду на будь-яку цікаву Вас дату, ваучери на готель та авіапереліт). Ви можете самостійно пройти всі етапи реєстрації, для отримання візи в США, або довірити це відповідальне завдання професіоналам для уникнення помилок в результаті яких можна отримати відмову.

Послуги візової підтримки в США

При зверненні до нас Ви отримаєте наступні послуги:

— Запис на співбесіду на зручну для Вас дату
— Складання графіка збору документів
— Консультація по пакету документів (кожен випадок індивідуальний, тому наші співробітники підбирають оптимальний пакет документів конкретно для кожного туриста)
— Заповнення всіх необхідних анкет і форм
— Ваучери на поселення в готель та авіапереліт
— Оплата консульського внеску
— ІНДИВІДУАЛЬНЕ ПРЕ-ІНТЕРВ’Ю перед посольством.
На даному інтерв’ю з Вами будуть обумовлені не тільки технічні моменти, а також психологічні, включаючи форму одягу і те, як себе вести на співбесіді.
Увагу психологічним моментам ми приділяємо не даремно, так як саме те, наскільки добре психологічно буде підготовлений турист може кардинально вплинути на результат співбесіди.
— ІНДИВІДУАЛЬНИЙ СУПРОВІД В ДЕНЬ СПІВБЕСІДИ
Наш співробітник буде очікувати Вас біля входу в посольство, де він здійснить психологічну та технічну підтримку, перевірить наявність Вас в списках, при необхідності допоможе впорядкувати документи.
Як показує досвід, дана опція дуже корисна і плідно впливає на загальну картину проходження співбесіди в посольстві.

Увага! У нас Ви отримаєте професійну допомогу на кожному етапі.

Чому варто звернутися саме до нас?

  • Розумна ціни
  • Багаторічний досвід
  • Зручне розташування
  • Оперативність
  • Обізнаність
  • Націлені на результат

Вартість візових послуг

Вартість послуг обговорюється в кожному випадку окремо ( в залежності від пакету документів) та складає від 50 дол. плюс оплата консульського збору.

Рекомендований перелік документів для оформлення візи в США

Надання повного списку документів не є обов’язковим. На консультації ми детально пояснюємо, які документи і навіщо необхідно надавати для отримання туристичної або гостьової візи в США.

  1. Закордонний паспорт, дійсний принаймні ще 6 місяців з передбачуваної дати виїзду з території США.
  2. Фотографію 5X5 в електронному вигляді (Не сканований варіант, а електронний варіант оригіналу!)
  3. Візитну картку
  4. Відповіді на запитання американської анкети
  5. Довідку з роботи на фірмовому бланку з підписом і печаткою із зазначенням середньомісячного доходу, стажу роботи, посади.
  6. Український паспорт (оригінал + копії всіх сторінок)
  7. Рекламні проспекти підприємства на якому Ви працюєте, лист з коротким описом діяльності Вашого підприємства, рік створення та ін. Якщо Ви є засновником, співзасновником підприємства — установчі документи, свідоцтво про реєстрацію, ліцензія, рахунки та інші матеріали, що підтверджують міцне економічне становище Вашого підприємства
  8. Документи про наявність власності: довідка про приватизацію квартири, договір купівлі-продажу квартири, дарчі, наявність земельної ділянки, дачі, гаража;
  9. Технічні паспорти автомашин, генеральні довіреності на а / м та ін.
  10. Свідоцтва про шлюб / розлучення і народження дітей.
  11. Нотаріально завірена довіреність на виїзд дитини від другого батька (якщо виїжджає один батько з дитиною)
  12. Копія кредитної картки та довідка з банку про наявність у Вас банківського рахунку, що підтверджує Вашу фінансову спроможність
  13. Якщо Ви виїжджали раніше за кордон, то старий закордонний паспорт (оригінал + копії всіх сторінок), за яким Ви виїжджали, з візами європейських країн або інші матеріали, що підтверджують Ваше перебування за кордоном або його ксерокопія
  14. Гарантійний лист підприємства або платіжне доручення в тому випадку, якщо підприємство оплачує поїздку своєму співробітникові
  15. Справку від підприємства про отримання премії (квартальної або за підсумками року)
  16. Трудова книжка (оригінал + копії заповнених сторінок з печаткою компанії)
  17. Будь-які інші документи на Ваш розсуд, що підтверджують вищесказане
  18. Для бізнес поїздок, до перерахованого вище Вам необхідно надати запрошення Вашого партнера, контракти з ним чи інші документи на Ваш розсуд.

Вимоги до фото:

  • Розмір фото 5х5 см
  • Фон повинен бути білим
  • Фото повинно бути зроблено не пізніше 6 місяців до дати співбесіди
  • Вуха і лоб мають бути відкриті
  • Особа повинна займати 50% площі фото
  • Фото повинні бути якісними!

Всі перераховані вище ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНО МАТИ ПРИ СОБІ В В ОРИГІНАЛІ.

У Вас ще залишились питання?

Телефонуйте:

☎(068) 521 57 57
☎(063) 521 57 57
☎(066) 521 57 57

Чекаємо на Вас у офісі на проспекті Чорновола 23. Зручний вхід навпроти клубу Малевич, не у дворику.